Heb je een laag inkomen? Dan krijg je een UiTPAS met kansentarief gratis en betaal je bovendien minder voor activiteiten in je vrije tijd en op school. Via de UiTPAS met kansentarief wil de stad ervoor zorgen dat iedereen zoveel mogelijk kan deelnemen aan vrije tijd.

Het kansentarief is enkel geldig binnen de UiTPAS-regio Dender. Deze regio bestaat uit Ninove, Aalst, Denderleeuw, Haaltert, Erpe-Mere, Lede, Laarne, Wetteren, Wichelen, Dendermonde en Berlare. De UiTPAS is ook geldig in alle Ninoofse scholen en deze binnen regio Dender. Dit wil zeggen dat jouw kinderen aan kansentarief kunnen deelnemen aan verplichte schoolactiviteiten.

Met de UiTPAS betaal je ook op school steeds een vaste prijs:

  • € 1,50 voor een activiteit van een halve dag
  • € 3,00 voor een activiteit van een volledige dag
  • 25% van de deelnameprijs voor een meerdaagse schoolreis …

De UiTPAS met kansentarief is dezelfde kaart als een gewone UiTPAS! Je kan hier ook punten mee sparen en omruilen in alle steden en gemeenten die werken met de UiTPAS. Je herkent het aan dit logo 

De pas kan aangevraagd worden via:

Opgelet: Elk jaar moet je opnieuw het kansentarief aanvragen. Dit kan vanaf oktober. Doe je dit niet, dan kan je jouw UiTPAS het volgend jaar niet meer gebruiken.

Leerlingen die informatie wensen over de UitPAS met kansentarief, kunnen op onze school terecht bij mevrouw Cindy Hauters, verantwoordelijke rekeningen HCSON.

Wie problemen heeft met de betaling van de schoolrekeningen, kan contact opnemen met de directeur.