Kicks & Kijken 2024 – 31 mei – 19.30 uur

3 mei 2024

Onze leerlingen van Creatie en Mode, Moderealisatie en Textielverzorging, Mode, Moderealisatie, Moderealisatie en -verkoop, en Modespecialisatie en Trendstudie stellen graag hun creaties en experimenten binnen ons jaarthema ‘RE-act’ aan u voor tijdens Kicks & Kijken.  Die avond zullen zij schitteren op de catwalk en hun unieke creaties laten zien die ze met zoveel toewijding en passie hebben gemaakt.

Het belooft een geweldige kans te zijn om de creatieve energie en innovatieve geest van onze leerlingen te ervaren. U zal volop kunnen genieten van een inspirerende avond vol mode, stijl en creativiteit.

We nodigen u dan ook van harte uit om onze leerlingen te ondersteunen in hun artistieke reis. Uw aanwezigheid zal hen aanmoedigen en inspireren om hun dromen na te streven en hun talenten te blijven ontwikkelen.

We vragen om uw aanwezigheid te bevestigen via onderstaande link. Eén toegangsticket met drankje kost 6 euro per persoon. Opgelet: reserveren is verplicht.

We kijken er alvast naar uit om u te verwelkomen op onze show en samen te genieten van een onvergetelijke avond vol mode en inspiratie!